0 items
€ 0,00
Registreren

Theater Froefroe in co productie met Lili Grace

Roodhapje 5+

zo 04 jun '23 14:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Kindertheater met live muziek . Grootmoeder is 99 jaar en een beetje ziek. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen.
Theater | Familievoorstelling
Beschrijving

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is 99 jaar en een beetje ziek. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van eekhoorns, konijntjes en iets minder van grote boze wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Een leuke, heerlijk geflipte, superspannende muziektheaterversie van ‘Roodhapje’. Je eigen kinderen mogen komen dansen op de scène.

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    vrijetijd@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 12,00
-12 jaar € 8,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.