0 items
€ 0,00
Registreren
Agenda - ticketing

Bodymap voor baby's en peuters

do 25 apr '24 | 08:45 - 10:45 | BKO 't Evertje  

Online bestellen is mogelijk tot ma 22 apr '24 00:00
Beschikbare plaatsen: 20

Ergotherapeute en ontwikkelingscoach An Morbee komt langs tijdens de speelbabbel van Huis van het Kind. Zij zal een lezing geven rond bodymap voor baby’s en peuters.

Lezing

Bestel

Telefoniste

Open op zondag

za 27 apr '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum: Theaterzaal 

Online bestellen is mogelijk tot za 27 apr '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 147

‘Open op zondag’ is een Nederlandstalige band met Wommelgemse roots. Jelle Vinck, een van de twee bandleden bracht er namelijk heel zijn jeugd door. Tom Tritsmans, de andere in dit duo ken je misschien van ‘Chackie Jam’, de band waarmee hij in 2019 ‘De nieuwe lichting’ won. Een gedeelde liefde voor funk, soul en seventies pop en voor bands als Fleetwood Mac, SteelyDan en Bonnie Raitt bracht deze twee muzikanten samen.
Een nachtje tooghangen, veel goesting en een stevige portie ambitie bracht hen op het idee een Nederlandstalige band te starten met deze invloeden. De Nederlandstalige scene is volgens hen nog te beperkt in zijn genres en daar vult ‘Open op zondag’ een leemte. Heel wat singles later zijn ze regelmatig te beluisteren op de radio. Live is ‘Open op zondag’ een doorwinterde band met 9 muzikanten. Ze brengen de soul en funk terug in het Nederlandstalige muzieklandschap.

Muziek

Bestel

Het Mengelmoes

Gene Bervoets en koperkwintet Brassery

za 04 mei '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum: Theaterzaal 

Online bestellen is mogelijk tot za 04 mei '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 132

Gene Bervoets brengt ‘Het Mengelmoes: Onschaemte Stoutheijt & Wulpsche Bottigheên’ op de planken.en biedt een unieke inkijk in de onofficiële, door de Kerk niet-goedgekeurde Antwerpse cultuur aan het einde van de zeventiende eeuw. Geen geestelijke gezangen en religieuze liedteksten, maar wel seks, volkse humor, de duivel, overmatig drankgebruik, geweld, libertinisme en pornografie: Het Mengelmoes bevat het allemaal.
De muzikale begeleiding tijdens deze unieke voorstelling wordt verzorgd door het Antwerpse ensemble Koperkwintet Brassery, onder meer bekend van de luisterboeken Mowgli van de Wolvenhorde en De oase van Douz.

Muziek

Bestel

Workshop babymassage

do 16 mei '24 | 09:30 - 10:30 | BKO 't Evertje  

Online bestellen is mogelijk tot ma 13 mei '24 00:00
Beschikbare plaatsen: 3

Babymassage is een heerlijk moment samen met jouw baby'tje. In deze workshop worden verschillende technieken getoond.

Lezing

Bestel

De Moppentappers

Sven de Ridder, brick Van Dyck en Fokke Van der Meulen

do 30 mei '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum: Theaterzaal 

Online bestellen is mogelijk tot do 30 mei '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 4

Een eerbetoon aan de basis van alle humor: de mop.
Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst. Ondersteund door barman en moderator Fokke van der Meulen nemen ze je met fragmenten, verhalen en uiteraard veel moppen mee door de geschiedenis van de grap.
Eerder maakte dit drietal al de succesvolle voorstelling ‘Moppen Aan Den Toog’, een eerbetoon aan ras-entertainer Tony Bell. Wat weinig mensen weten is dat Sven De Ridder hem nog persoonlijk heeft gekend en al zijn moppen heeft onthouden. Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Hij is een levende moppenencyclopedie en een absolute kenner van het genre. Fokke van der Meulen is uitbater van het Antwerpse comedycafé The Joker, coacht verschillende comedians en heeft een enorme verzameling comedyplaten.

Comedy

Bestel

Date Night Out

Ben Segers en Nele Bauwens

vr 21 jun '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum: Theaterzaal 

Online bestellen is mogelijk tot vr 21 jun '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 88


We denken met ratio en wetenschap de wereld te kunnen begrijpen, maar het is, zoals dichter Bart Moeyaert al aanstipte, de liefde die we niet begrijpen. Wat we niet begrijpen, moeten we nader onderzoeken. En dat doen Ben en Nele liefdevol in ‘Date night out’. Hun onderzoeksmethode is die van de hoge en de lage noten. Ze wandelen langs amoureuze muzikale paden, volgen het ritme van het hart met prachtige Love Songs van o.a.The Carpenters, Gabriel & Bush, Cave & Harvey, Bennett & Gaga,... en nog veel meer. De liefde, ze verandert, ze verwart en verwarmt ons. Ze is al onze aandacht waard. Ben en Nele laten weten dat ze je graag zien. Sowieso, maar zeker op één van hun voorstellingen. In 2015 kwamen ze elkaar tegen in “Out of the Blues”, een concert rond de groten uit de Blues, Rockabilly, country en southern soul. Nu, zeven jaar later, spreken deze topentertainers opnieuw af. Een date op de scène !

Muziek

Bestel
 
 
1 van 1
 
Items per pagina:
select