0 items
€ 0,00
Registreren
Agenda - ticketing

HURORAM!

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert - UITVERKOCHT

za 02 dec '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot za 02 dec '23 20:00
Beschikbare plaatsen: 0 (Volzet)

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, maar nog het meest van al voor zijn plezier. Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM! Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert werkten jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel...Tussendoor vertellen ze heel wat waar je misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet je vooral niet aan jezelf beginnen twijfelen.

Muziek

in samenwerking met Wospo vzw

Sinterklaasfeest (14 u.)

zo 03 dec '23 | 14:00 - 15:30 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 30 nov '23 16:00
Beschikbare plaatsen: 92

GRATIS - Op zondag 3 december brengen de Sint en zijn pieten weer een bezoek aan de brave kindjes van Wommelgem. Samen
met Wospo vzw organiseren we een sintfeestje in vrijetijdscentrum Brieleke. Er wordt doorlopend animatie voorzien. Kom jij ons pietenparcours trotseren en ga jij met een diploma en kadootje naar huis?
Vergeet dan zeker geen tijdsslot te reserveren.

Feest

Bestel

in samenwerking met Wospo vzw

Sinterklaasfeest (15:30 u.)

zo 03 dec '23 | 15:30 - 17:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 30 nov '23 16:00
Beschikbare plaatsen: 77

GRATIS - Op zondag 3 december brengen de Sint en zijn pieten weer een bezoek aan de brave kindjes van Wommelgem. Samen
met Wospo vzw organiseren we een sintfeestje in vrijetijdscentrum Brieleke. Er wordt doorlopend animatie voorzien. Kom jij ons pietenparcours trotseren en ga jij met een diploma en kadootje naar huis?
Vergeet dan zeker geen tijdsslot te reserveren.

Feest

Bestel

Zing mee de Vlaamse Klassiekers

Natalie Schoonbaert

do 14 dec '23 | 14:00 - 16:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 14 dec '23 14:00
Beschikbare plaatsen: 107

Natalie Schoonbaert brengt een uniek eerbetoon aan het Nederlandstalig werk van overleden Vlaamse artiesten. Haar repertoire omvat de Vlaamse klassiekers van A tot Z, van Armand Preud’homme tot Zjef Vanuytsel. Zing mee met Vrolijke Vrienden, Ga Met Me Mee en Onze Lieve Vrouwetoren. Ook Laat Ons Een Bloem, Op De Purperen Heide, Houden Van, Dat Heet Dan Gelukkig Zijn en andere nummers van weleer passeren de revue.Muziek

Bestel

Lisa viert Kerstmis

Lisa Del Bo

di 26 dec '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot di 26 dec '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 0 (Volzet)

De kerstperiode is de gezelligste tijd van het jaar. De fijne en hartverwarmende sfeer is helemaal af met een Kerstconcert van Lisa del Bo. Dit jaar is het al de tiende keer dat Lisa haar publiek trakteert op de mooiste Kerstklassiekers, tijdloze gospelsongs en spirituele liederen. Om deze jubileumeditie extra luister bij te zetten, wordt ze live begeleid door maar liefst 5 topmuzikanten. Als gast brengt ze Bart Herman mee, met wie ze enkele prachtige duetten zal zingen.
Met het kerstconcert van Lisa del Bo, georganiseerd door de cultuurraad, geniet je van de allermooiste liedjes en inspirerende verhalen die recht naar het hart gaan. Veel mooier kan Kerstmis niet worden .

Muziek

The Super Mario Bros. Movie

The Super Mario Bros. Movie

vr 05 jan '24 | 14:00 - 16:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot vr 05 jan '24 14:00
Beschikbare plaatsen: 123

Een loodgieter genaamd Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint om een gevangengenomen prinses te redden. Speelfilmbewerking van de populaire videogame.

Film

Bestel

Wat zijn de alternatieven voor een spaarboekje?

Michaël Van Droogenbroeck

do 18 jan '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 18 jan '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 123

Het klassieke spaarboekje is al jaren een verliesboekje. Door de historisch lage rente brengt spaargeld geen rendement op.
Hoe komt dat? Wat wil de Europese Centrale Bank daarmee bereiken? En waarom staat er ondanks die extreem lage minimumrente meer geld dan ooit op onze spaarboekjes? Zijn er ook alternatieven? En wat zijn dan de risico's? Hoe kan je beleggen in aandelen en waar moet je dan op letten? Zijn vastgoed, goud of schilderijen een alternatief?
In deze lezing schetst Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist bij VRT, de problemen en de uitdagingen van de lage rente op maat van de gewone spaarder. De lezing zit boordevol handige tips, do's en don'ts.

Lezing

Bestel

Klassieke Parels

Casual Chic

zo 28 jan '24 | 11:00 - 12:30 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot zo 28 jan '24 11:00
Beschikbare plaatsen: 54

Met hun programma “Klassieke Parels” brengen de dames van Casual Chic een selectie van de mooiste klassieke werken voor fluit en harp. Ze brengen hun repertoire met elegantie, precisie en met een aanstekelijk enthousiasme.

Inge Smedts (fluit) en Annelies Boodts (harp) studeerden aan de conservatoria van Antwerpen, Gent, Brussel en Amsterdam en zijn momenteel actief bij de Belgische toporkesten. Al tijdens hun studies werkten ze op een gedreven manier en bereikten ze als duo een uitzonderlijke coherentie.
Muziek

Bestel

Lekker lang leven!

Michaël Sels

do 08 feb '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 08 feb '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 127

Eten is de nieuwe religie en ook hier geen gebrek aan profeten. Maar wat moet je nog geloven? Hoe maak je met al die adviezen nog een lekkere maaltijd klaar? Tijdens deze interactieve lezing over gezond koken en leven, brengt Michaël Sels het ook meteen in de praktijk.
Michaël Sels is diëtist, auteur van de culinaire bestseller Lekker Lang Leven, chef-kok op Njam!Tv en vaste columnist voor Het Nieuwsblad. Hij is als hoofddiëtist verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Naast complexe nutritionele zorg is het delen van kennis en ervaring een belangrijk aspect van zijn opdracht. Vol passie en enthousiasme kan hij anderen inspireren met lekker eten en persoonlijke verhalen vol verrassende ervaringen uit de eerste hand.

Lezing

Bestel

Romantische film

Casablanca

wo 14 feb '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot wo 14 feb '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 173

Rick Blaine, een Amerikaan met een schimmig verleden heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog een beroemde nachtclub in Casablanca. Op een dag krijgt hij waardevolle reisdocumenten in handen, die hij in het geheim bewaart. Wanneer Ilsa Lund, een oude geliefde, en haar man Victor Lazlo plots in zijn nachtclub opduiken, staat hij voor een dilemma. De twee zijn namelijk op de vlucht voor de Duitse bezetter en de reisdocumenten in zijn bezit zouden hen wel eens van pas kunnen komen.
Kiest hij voor liefde of kiest hij voor plicht?
Humphrey Bogart, Ingrid Bergman en Paul Henreid schitteren in deze kaskraker uit 1942. Dit meesterwerk van regisseur Michael Curtiz won drie Oscars en staat dankzij de citaten ‘Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship’ en ‘we’ll always have Paris’ in het collectief geheugen gegrift.

Film

Bestel

The return of the Comeback

Kamagurka & Herr Seele

za 24 feb '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot za 24 feb '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 51

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en zijn vooral bekend om de strips van Cowboy Henk.
Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Al die tijd werkten ze weliswaar samen als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.
Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène, zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek. Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam.

Kamagurka en Herr Seele veroveren Vlaanderen met ‘The Return of the Comeback’. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Comedy

Bestel

Badje vol met stroop

Guga Baul en Jonas Van Thielen

za 09 mrt '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot za 09 mrt '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 2

Guga Baúl en Jonas Van Thielen zijn allebei kinderen van het magische jaar 1986. Ze nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren tachtig en negentig. De spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen verder langs Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, ... Al wat die twee decennia kleur gaf moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht! Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor. ‘Badje vol met stroop’, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor mensen van 8 tot 88 jaar.

Comedy

Bestel
 
 
1 van 2
 
Items per pagina:
select