0 items
€ 0,00
Registreren
Agenda - ticketing

Raymond Solo

Raymond Van Het Groenewoud

vr 06 okt '23 | 20:00 - 21:30 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot vr 06 okt '23 20:00
Beschikbare plaatsen: 4

Zelfs solo weet Raymond zijn publiek te beroeren. Of hij nu hits, klassiekers of minder gekende pareltjes brengt, het is een zekerheid dat dit icoon uit de Belpop-geschiedenis de avond onvergetelijk maakt. Het podium is zijn natuurlijke habitat waar hij alle denkbare emoties weet te distilleren. Passie en spelplezier spatten van hem af.

Muziek

Bestel

Seniorenfeest (enkel voor inwoners van Wommelgem)

do 12 okt '23 | 11:30 - 19:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen was tot vr 29 sep '23 12:00

(Enkel voor inwoners van Wommelgem)
Op donderdag 12 oktober 2023 tovert het gemeentebestuur het Vrijetijdscentrum Brieleke om tot een echt feestpaleis voor de Wommelgemse senioren.

Feest

Mag ik even ? 2023 - Try Out

Kamal Kharmach - UITVERKOCHT

vr 20 okt '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot vr 20 okt '23 21:00
Beschikbare plaatsen: 0 (Volzet)

Try Out !
Ruzie met de boeren, een Vlaamse regering die bijna valt, Herman Brusselmans die voor het eerst vader werd... Dat belooft voor 2023! Met zijn eindejaarsconference?‘Mag ik even?’ neemt Kamal Kharmach, het voorbije jaar onder de loep.

Comedy

Gespreksavond 'Rust in je gezin'

di 24 okt '23 | 19:30 - 22:00 | BKO 't Evertje  

Online bestellen is mogelijk tot zo 22 okt '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 27

“Een kind kan soms heel druk zijn. Druk in het gedrag of druk in het hoofd, door veel gedachten en gevoelens. Dat maakt het moeilijk om bijvoorbeeld in te slapen, rustig huiswerk te maken of rustig te spelen. Tijdens deze gespreksavond kan je samen zoeken naar concrete handvaten om anders om te gaan met overprikkeling en driftbuien, maar je leert bovenal hoe je op een speelse manier het zelfvertrouwen van je kind kunt versterken.”

Gespreksavond

Bestel

Gratis Film ter gelegenheid van Wapenstilstand

All Quiet at the Western front

vr 10 nov '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot vr 10 nov '23 20:00
Beschikbare plaatsen: 93

Paul Baumer en zijn vrienden Albert en Muller gaan vrijwillig in dienst bij het Duitse leger. Hun vurige vaderlandsliefde verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer het leven aan het front een wrede werkelijkheid blijkt. Paul moet zijn vooroordelen over de vijand en het hele conflict bijstellen, maar hij heeft helaas geen andere keuze dan door te vechten tot het bittere einde.
Deze Oscarwinnende film van Edward Berger hervertelt het verhaal uit de romanklassieker Im Westen Nichts Neues van Enrich Maria Remarque. Dit verhaal over de Eerste Wereldoorlog confronteert de kijker op de vooravond van elf november doeltreffend met de zinloosheid van oorlog

Film

Bestel

Aperitiefconcert - Gipsy Swing Jazz

Les Somnambules

zo 19 nov '23 | 11:00 - 12:30 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot zo 19 nov '23 11:00
Beschikbare plaatsen: 39

Aperitiefconcert in de foyer

De liveband Les Somnambules heeft zijn wortels in de gipsy swing jazz. Het ritmisch duo speelt in wisselende bezetting en put uit een rijk repertoire. Ze halen hun inspiratie bij o.a. Django Reinhardt, Louis Armstrong en Frats Waller en zijn verschillende genres meester. Van swing en hot jazz tot chanson & bop. Droom even weg naar de eerste decennia van de vorige eeuw en ga mee op een muzikale reis.
Sam en Pieter deelden eerder het podium met o.a. Anton Kerkhof, Wouter Van den Broeck, Frederik Van den Berghe en Cedric De Lat.

Muziek

Bestel

30 jaar onderweg

Gunther Neefs - UITVERKOCHT

vr 24 nov '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot vr 24 nov '23 20:00
Beschikbare plaatsen: 0 (Volzet)

Niet alleen pareltjes uit zijn eigen Nederlandstalig repertoire, maar ook onweerstaanbare evergreens uit de Lage Landen komen aan bod.

Muziek

HURORAM!

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert - UITVERKOCHT

za 02 dec '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot za 02 dec '23 20:00
Beschikbare plaatsen: 0 (Volzet)

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, maar nog het meest van al voor zijn plezier. Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM! Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert werkten jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel...Tussendoor vertellen ze heel wat waar je misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet je vooral niet aan jezelf beginnen twijfelen.

Muziek

Zing mee de Vlaamse Klassiekers

Natalie Schoonbaert

do 14 dec '23 | 14:00 - 16:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 14 dec '23 14:00
Beschikbare plaatsen: 130

Natalie Schoonbaert brengt een uniek eerbetoon aan het Nederlandstalig werk van overleden Vlaamse artiesten. Haar repertoire omvat de Vlaamse klassiekers van A tot Z, van Armand Preud’homme tot Zjef Vanuytsel. Zing mee met Vrolijke Vrienden, Ga Met Me Mee en Onze Lieve Vrouwetoren. Ook Laat Ons Een Bloem, Op De Purperen Heide, Houden Van, Dat Heet Dan Gelukkig Zijn en andere nummers van weleer passeren de revue.Muziek

Bestel

Lisa viert Kerstmis

Lisa Del Bo

di 26 dec '23 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot di 26 dec '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 102

De kerstperiode is de gezelligste tijd van het jaar. De fijne en hartverwarmende sfeer is helemaal af met een Kerstconcert van Lisa del Bo. Dit jaar is het al de tiende keer dat Lisa haar publiek trakteert op de mooiste Kerstklassiekers, tijdloze gospelsongs en spirituele liederen. Om deze jubileumeditie extra luister bij te zetten, wordt ze live begeleid door maar liefst 5 topmuzikanten. Als gast brengt ze Bart Herman mee, met wie ze enkele prachtige duetten zal zingen.
Met het kerstconcert van Lisa del Bo, georganiseerd door de cultuurraad, geniet je van de allermooiste liedjes en inspirerende verhalen die recht naar het hart gaan. Veel mooier kan Kerstmis niet worden .

Muziek

Bestel

Luca

Luca ( Disney Pixar Movie)

vr 05 jan '24 | 14:00 - 16:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot vr 05 jan '24 14:00
Beschikbare plaatsen: 145


“Luca”, de film van Disney en Pixar, speelt zich af in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra en gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft, met heel veel gelato en pasta en eindeloze ritjes op de scooter. Luca deelt zijn avonturen met zijn nieuwe beste vriend Alberto maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak. “Luca” is geregisseerd door Academy Award® genomineerde Enrico Casarosa en geproduceerd door Andrea Warren (“Lava,” “Cars 3”).

Film

Bestel

Wat zijn de alternatieven voor een spaarboekje?

Michaël Van Droogenbroeck

do 18 jan '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke 

Online bestellen is mogelijk tot do 18 jan '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 147

Het klassieke spaarboekje is al jaren een verliesboekje. Door de historisch lage rente brengt spaargeld geen rendement op.
Hoe komt dat? Wat wil de Europese Centrale Bank daarmee bereiken? En waarom staat er ondanks die extreem lage minimumrente meer geld dan ooit op onze spaarboekjes? Zijn er ook alternatieven? En wat zijn dan de risico's? Hoe kan je beleggen in aandelen en waar moet je dan op letten? Zijn vastgoed, goud of schilderijen een alternatief?
In deze lezing schetst Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist bij VRT, de problemen en de uitdagingen van de lage rente op maat van de gewone spaarder. De lezing zit boordevol handige tips, do's en don'ts.

Lezing

Bestel
 
 
1 van 2
 
Items per pagina:
select