0 items
€ 0,00
Registreren
Agenda - ticketing

De Moppentappers

Sven de Ridder, brick Van Dyck en Fokke Van der Meulen

do 30 mei '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum: Theaterzaal 

Online bestellen is mogelijk tot do 30 mei '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 3

Een eerbetoon aan de basis van alle humor: de mop.
Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst. Ondersteund door barman en moderator Fokke van der Meulen nemen ze je met fragmenten, verhalen en uiteraard veel moppen mee door de geschiedenis van de grap.
Eerder maakte dit drietal al de succesvolle voorstelling ‘Moppen Aan Den Toog’, een eerbetoon aan ras-entertainer Tony Bell. Wat weinig mensen weten is dat Sven De Ridder hem nog persoonlijk heeft gekend en al zijn moppen heeft onthouden. Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Hij is een levende moppenencyclopedie en een absolute kenner van het genre. Fokke van der Meulen is uitbater van het Antwerpse comedycafé The Joker, coacht verschillende comedians en heeft een enorme verzameling comedyplaten.

Comedy

Bestel

Date Night Out

Ben Segers en Nele Bauwens

vr 21 jun '24 | 20:00 - 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum: Theaterzaal 

Online bestellen is mogelijk tot vr 21 jun '24 20:00
Beschikbare plaatsen: 84


We denken met ratio en wetenschap de wereld te kunnen begrijpen, maar het is, zoals dichter Bart Moeyaert al aanstipte, de liefde die we niet begrijpen. Wat we niet begrijpen, moeten we nader onderzoeken. En dat doen Ben en Nele liefdevol in ‘Date night out’. Hun onderzoeksmethode is die van de hoge en de lage noten. Ze wandelen langs amoureuze muzikale paden, volgen het ritme van het hart met prachtige Love Songs van o.a.The Carpenters, Gabriel & Bush, Cave & Harvey, Bennett & Gaga,... en nog veel meer. De liefde, ze verandert, ze verwart en verwarmt ons. Ze is al onze aandacht waard. Ben en Nele laten weten dat ze je graag zien. Sowieso, maar zeker op één van hun voorstellingen. In 2015 kwamen ze elkaar tegen in “Out of the Blues”, een concert rond de groten uit de Blues, Rockabilly, country en southern soul. Nu, zeven jaar later, spreken deze topentertainers opnieuw af. Een date op de scène !

Muziek

Bestel
 
 
1 van 1
 
Items per pagina:
select