0 items
€ 0,00
Registreren

Mama's jasje (staand concert)

Het beste moet nog komen

za 01 okt '22 20:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Mama’s Jasje is nog lang niet uitgezongen De warme stem van Peter Vanlaet is immers zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren. Het beste moet dus nog komen!
Concert | Muziek
Beschrijving

Mama’s Jasje scoorde in de jaren negentig een indrukwekkende reeks hits (‘Zo ver weg’, ‘Zonder verhaal’, ‘Doe het licht maar uit’, ‘Als de dag van toen’) en verkocht liefst anderhalf miljoen platen. Het bleef een periode stil rond de band, maar ondertussen is Mama’s Jasje helemaal terug!

Voor de band rond zanger Peter Vanlaet betekende 2020 het jaar van de grote comeback. Zo was er de succesvolle passage in Liefde Voor Muziek en behaalde het album ‘30 jaar – De jaren van verstand’ platina. Begin 2021 werd de band uitgenodigd door radiozender JOE om wekelijks een cover van een hit uit JOE’s Top 2000 te brengen. 

Op hun nieuwe album ‘Spiegel’ werden deze coverversies nog aangevuld met eigen werk. Met dat album verzekerde Mama’s Jasje opnieuw een plekje in de hoogste regionen van de hitlijsten. Ook de jubileumtournee langs de theaters was helemaal uitverkocht. Mama’s Jasje is dus nog lang niet uitgezongen De warme stem van Peter Vanlaet is immers zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren. Het beste moet dus nog komen!

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    vrijetijd@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 25,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.