0 items
€ 0,00
Registreren

Marthatentatief Johan Petit - Volzet

Nu het nog kan

do 17 nov '22 20:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Aan het woord is Johan Petit, theatermaker en gelegenheidsfilosoof. Er ligt iets op zijn hart. Over het leven, maar vooral over hoe hij zélf in dit leven staat.
Theater
Beschrijving

'Op een ochtend in februari, een paar weken voor corona, fiets ik naar mijn  werk. Links het vliegveld, rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: wat ben ik eigenlijk allemaal aan het doen?'

Aan het woord is Johan Petit, theatermaker en gelegenheidsfilosoof. Er ligt iets op zijn hart. Over het leven, maar vooral over hoe hij zélf in dit leven staat.

In maart 2020 was hij net bezig met de voorbereiding van een nieuw stuk toen de coronacrisis uitbrak. Alles viel stil. In juni werd zijn moeder ziek en ging het leven met hem aan de haal. In de daaropvolgende maanden probeerde hij wat hem overkwam in woorden te vatten.

Tom Pintens schreef speciaal voor deze voorstelling een prachtige soundtrack die live gebracht wordt door hemzelf en Maya Dhondt op piano en Dora Brams op bas.

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    vrijetijd@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 18,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.