0 items
€ 0,00
Registreren

Rudi Vranckx

Oorlogen en problemen van onze tijd

vr 20 jan '23 20:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
In deze lezing staat Rudi Vranckx stil bij de oorlogen en problemen van onze tijd. In de zomer van 2020 reisde hij met een camper door Europa op zoek naar de impact van het coronavirus. Verder staat hij stil bij terreuraanslagen, vluchtelingen, dreiging en de groeiende kloof. Vranckx maakt een vlijmscherpe analyse.
Lezing
Beschrijving

In deze lezing staat Rudi Vranckx stil bij de oorlogen en problemen van onze tijd. In de zomer van 2020 reisde hij met een camper door Europa op zoek naar de impact van het coronavirus. Verder staat hij stil bij terreuraanslagen, vluchtelingen, dreiging en de groeiende kloof. Vranckx maakt een vlijmscherpe analyse. Hij ziet een wereld waarin verdraagzaamheid zwaar onder druk staat en tekent het toekomstbeeld van onze mondiale samenleving. Zijn vaststelling? We mogen vooral niet wegkruipen in de bunkers uit angst voor elkaar.

Rudi Vranckx is een Belgisch journalist en werkt voor VRT Nieuws. Al ruim een kwarteeuw volgt hij voor VRT oorlogen en conflicten. Hij maakte documentaires voor Canvas (onder andere ‘Een zomer als geen andere’, ‘Bonjour Congo’ en ‘de Vloek van Osama’). Hij schreef verschillende boeken, waaronder 'Oorlog om de geesten', 'Kleine Helden’ en ‘Mijn Kleine Oorlog’.

Deze lezing wordt steeds geactualiseerd.

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    vrijetijd@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 12,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.