0 items
€ 0,00
Registreren

Mich Walschaerts & Alano Gruarin

Danskny

vr 02 dec '22 20:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Funk en cabaret: een vreemde combinatie zeg je? Niet als de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium deelt met Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts.
Comedy | Muziek
Beschrijving
Funk en cabaret: een vreemde combinatie zeg je? Niet als de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium deelt met Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts. Net als bij Kommil Foo brengt hij hier teksten die af en toe pijn durven doen. Die de liefde centraal stellen, maar dan vooral de scherpe of gerafelde randjes ervan.
Vette pianogrooves, kurkdroge beats en Walschaerts die zingt, praat, debiteert en danst. Funky en redelijk onweerstaanbaar? Funky en redelijk onweerstaanbaar! Sta op! Sta op uit die pluchen theaterstoel en dans! Dansen, zeg ik je!
 
Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    vrijetijd@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 20,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.