0 items
€ 0,00
Registreren

Jan de Smet

Solo en zonder veel cinema

do 22 jun '23 20:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Jan levert zich ‘Solo en zonder veel cinema’ over aan het repertorium dat zich die dag zal aandienen. Hij kiest zijn materiaal zorgvuldig en breit de nummers aan elkaar met interessante verhalen en grappige anekdotes
Muziek
Beschrijving

 In de loop van zijn – nu al tweeënvijftig jaar durende – muzikantenbestaan heeft zanger / componist / tekstschrijver / muziekliefhebber en multi-instrumentalist Jan De Smet een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld. Een deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar. Maar heel wat van dat specifieke materiaal kwam daardoor slechts sporadisch aan de oppervlakte. Jan De Smet is een muzikale omnivoor en bijna alle denkbare muziekstijlen zijn vertegenwoordigd. 

elkaar met interessante verhalen en grappige anekdotes

Na het mooie einde van De Nieuwe Snaar in 2013 wordt dit repertorium nu ook publiek gemaakt in deze solovoorstelling. Onweerstaanbare drang is daar de oorzaak van. Hij begeleidt zichzelf op een zestal verschillende instrumenten (gelukkig nooit allemaal tegelijk). Jan levert zich ‘Solo en zonder veel cinema’ over aan het repertorium dat zich die dag zal aandienen. Hij kiest zijn materiaal zorgvuldig en breit de nummers aan elkaar met interessante verhalen en grappige anekdotes

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    vrijetijd@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 15,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.