0 items
€ 0,00
Registreren

Raymond Van Het Groenewoud

Raymond Solo

vr 06 okt '23 | 20:00 tot 21:30 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Zelfs solo weet Raymond zijn publiek te beroeren. Of hij nu hits, klassiekers of minder gekende pareltjes brengt, het is een zekerheid dat dit icoon uit de Belpop-geschiedenis de avond onvergetelijk maakt. Het podium is zijn natuurlijke habitat waar hij alle denkbare emoties weet te distilleren. Passie en spelplezier spatten van hem af.
Muziek
Beschrijving

Het oeuvre van Raymond Van Het Groenewoud bevat intussen al meer dan 700 nummers. Veel van die nummers zijn uitgegroeid tot ware evergreens en maken sinds lang deel uit van het Nederlandstalige culturele erfgoed. Ze brengen ons warmte, hoop, vreugde, opwinding of zijn heilzaam als een pleister op de wonde.

Zelfs solo weet Raymond zijn publiek te beroeren. Of hij nu hits, klassiekers of minder gekende pareltjes brengt, het is een zekerheid dat dit icoon uit de Belpop-geschiedenis de avond onvergetelijk maakt. Het podium is zijn natuurlijke habitat waar hij alle denkbare emoties weet te distilleren. Passie en spelplezier spatten van hem af. Als zijn liedjes als helend, genezend of prettig ervaren worden, beschouwt hij zijn opdracht als geslaagd.

 

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    brieleke@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 25,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.