0 items
€ 0,00
Registreren

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert - UITVERKOCHT - Volzet

HURORAM!

za 02 dec '23 | 20:00 tot 22:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, maar nog het meest van al voor zijn plezier. Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM! Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert werkten jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel...Tussendoor vertellen ze heel wat waar je misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet je vooral niet aan jezelf beginnen twijfelen.

Muziek
Beschrijving

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, maar nog het meest van al voor zijn plezier. Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAMHugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert werkten jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel...Tussendoor vertellen ze heel wat waar je misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet je vooral niet aan jezelf beginnen twijfelen.

HURORAM! is een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens weer op muziek gezet. Zoiets ongeveer dus, met toekomstige wereldhits als De snor van Guy Mortier, Een vrouw met Zeven Billen en het verbijsterende Foridauka.

 

 

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    Brieleke@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 25,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.