0 items
€ 0,00
Registreren

Natalie Schoonbaert

Zing mee de Vlaamse Klassiekers

do 14 dec '23 | 14:00 tot 16:00 | Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke
Natalie Schoonbaert brengt een uniek eerbetoon aan het Nederlandstalig werk van overleden Vlaamse artiesten. Haar repertoire omvat de Vlaamse klassiekers van A tot Z, van Armand Preud’homme tot Zjef Vanuytsel. Zing mee met Vrolijke Vrienden, Ga Met Me Mee en Onze Lieve Vrouwetoren. Ook Laat Ons Een Bloem, Op De Purperen Heide, Houden Van, Dat Heet Dan Gelukkig Zijn en andere nummers van weleer passeren de revue.Muziek
Beschrijving

Natalie Schoonbaert brengt een uniek eerbetoon aan het Nederlandstalig werk van overleden Vlaamse artiesten. Haar repertoire omvat de Vlaamse klassiekers van A tot Z, van Armand Preud’homme tot Zjef Vanuytsel. Zing mee met Vrolijke Vrienden, Ga Met Me Mee en Onze Lieve Vrouwetoren. Ook Laat Ons Een Bloem, Op De Purperen Heide, Houden Van, Dat Heet Dan Gelukkig Zijn en andere nummers van weleer passeren de revue.

Zang: Natalie Schoonbaert

Zang en contrabas: Jean Van Lint

Zang en piano: Dirk Van Der Linden

Drums: Eric Rits

Concept, planning en productie: Alain Mazijn

 

Cultureel ontmoetingscentrum Brieleke: Brieleke 16 - 2160 Wommelgem, BE
  • Dienst vrije tijd
    brieleke@wommelgem.be
    03 355 50 50
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht? We brengen je via mail op de hoogte en contacteren je voor de compensatie van je ticket(s).
Prijzen
Standaard € 18,00
Prijsinformatie
Indien je recht hebt op sociaal tarief of indien een rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende deel uitmaakt van je gezelschap, gelieve dan contact op te nemen met de dienst vrije tijd alvorens tickets te boeken.